Rosa

KIm's kroeg
Datum: 5-12-2021 14:00

Het begon al op de basisschool. Liedjes waar de mensen stil van werden en nog steeds worden. Een stem recht door zee in staat om te treffen in het hart. Nu op 20 jarige leeftijd zingt ze de mooiste songs uit de recente popgeschiedenis en sinds kort ook een paar eigen nummers.

Ed Sheeran, Oasis, Alanis Morissette, Krezip, Anouk, Maaike Ouboter, Matt Simons, Maroon 5, Common Linnets en af en toe een oudje; Rod Stewart, Michael Jackson, Dolly Parton enz. 

Kraakheldere stem met een lichte country snik. ‘Nachtegaal van de Hutten’ het boerengehucht in het verre buitengebied van Bergeijk waar ze vandaan komt. Popmuziek met een akoestische gitaar als kleurenpalet en melancholie als belangrijk wapen.

Billie Jean  (Live)
https://www.youtube.com/watch?v=xJSOW8ryjTI

Als je ooit
https://www.youtube.com/watch?v=hD3P41LfvCw

‘Na Björn van der Doelen was Rosa Spruit aan de beurt. Niet gemakkelijk, zou je denken. De 21-jarige Bergeijkse wist haar gehoor echter net zo gemakkelijk aan zich te binden als haar ruim dubbel zo oude voorganger dat kon. Een vrouw, een akoestische gitaar en een podium: Spruit boeide met nummers van Bökkers, Jeroen van Merwijk en Daniël Lohues. ‘Bedankt voor het luisteren’, zei ze aan het einde van haar performance, maar eigenlijk hoorde het publiek háár te bedanken.’

 

 

Powered by iCagenda

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl

 

Kim's kroeg op de kaart

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. SITUATIE CORONA:


Ma: gesloten
Di: gesloten
Woe: gesloten
Do: 12.00 - 20.00 uur
Vrij:12.00 - 20.00 uur
Za: 12.00 - 20.00 uur
Zo: 12.00 - 20.00 uur   
   
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: