Kim's Klassiek Café

KIm's kroeg
Datum: 18-03-2018 12:00 - 15:00

Kim’s kroeg is dit jaar op de klassieke toer met zondagsconcerten kamermuziek. Solisten en ensembles van hoog niveau vertolken repertoire van de baroktijd tot in de 20e eeuw. De musici zijn studenten van de opleidingen Master of Music uit heel Nederland behoren tot de meest getalenteerde instrumentalisten en vocalisten en staan op concertpodia in binnen- en buitenland. Voor hen de uitdaging om in de intieme omgeving van Kim’s kroeg te spelen. Een bijzondere gelegenheid voor liefhebbers van klassiek én om een nieuw publiek voor kamermuziek te interesseren. Na afloop kunt u desgewenst genieten van een heerlijke lunch.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Kim's Klassiek Café: ChugaiDuo en Felicia Hamza

PROGRAMMA:

Joachim Raff -Sonata for violin and piano No.5, Op.145

I. Allegro patetico
II. Andante 
III. Presto 
IV. Allegro agitato 

ChugaiDuo: Andrii Chugai- violin/ Oleksandr Chugai- piano

Anton Arensky- Piano Trio No. 1 In D Minor Op. 32

I. Allegro moderato 
II. Scherzo: Allegro molto 
III. Elegia: Adagio 
IV. Finale: Allegro non troppo

ChugaiDuo and Felicia Hamza

ChugaiDuo (Oekraïne) bestaat uit broers Andrii (viool) and Oleksandr Chugai (piano). Ze spelen al samen sinds hun studie aan de de Kyiv Lysenko Music School. In 2006 verhuisde Oleksandr naar Zurich en beide broers focusten zich op hun eigen carrière. In 2013 verhuisde Andrii naar Maastricht om te gaan studeren aan het Conservatorium en daardoor onstonden er weer mogelijkheden om samen te spelen. Beide musici zijn winnaars van talloze internationale muziekconcoursen en als duo worden ze regelmatig bijgestaan door vele gerenomeerde musici zoals Boris Belkin, Pierre Amoyal, Pavel Gililov, Wen-Sinn Yang, Jörg Widmann and Valeriy Sokolov.

Felicia Hamza is geboren in de buurt van Düsseldorf, Duitsland binnen een familie van Hongaarse en Duitse musici. Ze speelt al cello sinds haar zesde jaar. Ze studeert aan het Conservatorium in Maastricht. Felicia heeft diverse nationale en internationale podia gezien en vele prijzen gewonnen in nationale en regionale competities. 

Datum: zondag 18 maart. Inloop: 11.30 uur. Aanvang: 12.00 uur. Prijs: 12 euro (incl. lunch) / 7,50 euro (concert). Adres: Piusplein 61 Tilburg. Reserveren concert en lunch uiterlijk 16 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Info: www.kimskroeg.nl.

++++++

De concertreeks is een samenwerking tussen Kim’s kroeg, Grosveld Muziekhandel en de Tilburgse Koerier. De volgende Kim’s Klassiek Café is op zondag 15 april. Dit is de laatste editie voor dit seizoen.

 

 

Powered by iCagenda

ADRES

Kim's Kroeg
Piusplein 61
5038 WP Tilburg
013-8228414
welkom@kimskroeg.nl

 

Kim's kroeg op de kaart

OPENINGSTIJDEN*

Maandag: gesloten
Dinsdag: 19.00 - 23.00 uur
Woensdag: 19.00 - 23.00 uur
Donderdag: 12.00 - 23.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 01.00 uur
Zondag: 12.00 - 23.00 uur *tenzij anders vermeld in de weekagenda hierboven  
   
SOCIAL MEDIA

Kim's kroeg op FACEBOOK
 

Blijf op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF

 
Deel deze website: